top of page

za 18 apr

|

Baanderheer 16

Lammert Laseur - Cavaletti Clinic

Een welkome afwisseling in de dressuurtraining is een cavaletti training bij Lammert Laseur! Gebruik van cavaletti's helpt onder andere bij balans, recht richten en een goede en actieve achterhand van je paard of pony. Daarnaast is er ook plek voor springruiters voor een springclinic!!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lammert Laseur - Cavaletti Clinic
Lammert Laseur - Cavaletti Clinic

Tijd en locatie

18 apr 2020, 13:00 – 17:00

Baanderheer 16, Baanderheer 16, 3155 NA Maasland, Nederland

Over het evenement

Cavaletti Training

Een welkome afwisseling voor je dressuurpaard of pony is een cavaletti training. Lammert, bekend als oud internationaal springruiter en instructeur in alle disciplines beheerst als een van de weinigen nog kennis als het gaat om cavaletti trainingen zoals deze ook echt bedoeld zijn. In duitsland trainen alle dressuurruiters wekelijks diverse keren met cavaletti. Deze zijn hier ook niet meer weg te denken. Ieder paard kan een cavaletti training volgen! Het helpt de motor van je paard of pony op gang te brengen; je krijgt een actieve achterhand; het helpt met balans en rechtrichten; je krijgt er een attent dier van!

Spring training

Lammert kan je goed helpen bij het technisch leren springen. Dit is meer dan alleen een lijntje springen over hindernissen. Hij traint je op leren tellen, gevoel ontwikkelen, maar kan je ook helpen bij spring problemen. Leer meer over hoe je op correcte wijze je paard of pony over een hindernis begeleid!

Deel dit evenement

bottom of page